Duguláselhárítás Non-Stop! 0-24h Hétvégén, ünnepnapon is! +36 30 709 59 61

kapcsolat@nonstop-dugulas-elharitas.hu

Duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak? Nem kell félnie, nem vagyunk megfizethetetlenek!

duguláselhárításA dugulás meglepte a fürdőszobát vagy ellehetetlenítette a konyha használatát, esetleg a wc-ben okozott kínos problémát? Azonnal cselekedni kell, mert magától nem fog megszűnni a dugulás, csakis profi duguláselhárítás tudja megszüntetni a dugulást okozó lerakódásokat, eltömődést.

Sokan halogatják azt a bizonyos telefonhívást és mindent megpróbálnak saját trükköket bevetve, mielőtt duguláselhárításra szakosodott csapatot hívnak. Ennek az egyik oka a duguláselhárítás ára. A duguláselhárítás árak bizony sokszor meglepően magasak. Ennek az egyik oka, hogy sok vállalkozásnál bevett gyakorlat a plusz költségek felszámítása. A duguláselhárítás árak nem csupán magát a szolgáltatás díját foglalják magukban, hanem például a kiszállási díjat is vagy a hétvégi, ünnepnapi, esti felárakat.

Egy megbízható munkát végző cégnek a duguláselhárítás árakkal nem kell trükköznie, mert rendszeresen hívják őket és visszatérő ügyfelek mellett újak is igénybe veszik a duguláselhárítással kapcsolatos szolgáltatásokat. A mi csapatunk duguláselhárításban használatos modern berendezésekkel dolgozik. Minden megbízást korrekt áron végzünk és a legjobb tudásunk szerint végzünk el annak érdekében, hogy ismét működőképes vizesblokkokat tudjanak használni az ügyfelek. Az ügyfeleink között magánemberek, intézmények, vállalkozások egyaránt megtalálhatóak. A duguláselhárítás árak magukért beszélnek, de nem csupán ebben merül ki a cégünk előnye. Az aktuális helyzethez alkalmazkodva gyorsan és hatékonyan oldjuk fel a legmakacsabb dugulást is. Mindenhová felkészülten és pontosan érkezünk, így Önhöz is.

Nem kell irreális duguláselhárítás árakra igent mondania, döntsön a korrekt díjak mellett! Válassza a megbízható duguláselhárítást és hívjon minket bármikor, ha a víz nem folyik le, visszajön vagy a szaniter nem úgy teljesít, ahogyan előtte! Szívesen nyújtunk további tájékoztatást a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, ha felveszi velünk a kapcsolatot. A honlapunkon megtalálható elérhetőségek egyikén keressen minket!

Mosdó, padlóösszefolyó, zuhanyzó kád dugulása – 11500 Ft – FIX ÁR!
Mosogató dugulásának elhárítása – 12000 Ft – FIX ÁR!
Wc, bidé dugulása – 12000 Ft – 15000 Ft
Főlefolyó dugulása – 10 000 Ft-tól
Pisouár dugulása – 12000 Ft – 16000 Ft
Aknák tisztítása – 10 000 Ft-tól

 20 órától reggel hétig +3000 éjszakai pótlékot számolunk fel!

CSŐTÖRÉS elhárítás (javítás, csere, szerelés) egyedi árkalkulációval.

Vidéki és éjszakai munkák megbeszélés szerint, hívjon bizalommal.

 

Hívjon most