Duguláselhárítás Non-Stop! 0-24h Hétvégén, ünnepnapon is! +36 30 709 59 61

kapcsolat@nonstop-dugulas-elharitas.hu

Szolgáltatásaink

  • Mosdó, padlóösszefolyó, zuhanyzó kád dugulás elhárítása
  • Mosogató dugulásának elhárítása
  • Wc, bidé  dugulás elhárítása
  • Főlefolyó dugulás elhárítása
  • Pisouár dugulás elhárítása
  • Aknák tisztítás elhárítása
  • CSŐTÖRÉS elhárítás (javítás, csere, szerelés) egyedi árkalkulációval.

 

Duguláselhárítás szakszerűen

Duguláselhárítás szakszerűenMosdó, lefolyó vagy wc dugulás teszi kellemetlenné mindennapjait? Már minden házi praktikát kipróbált, de egyik sem oldotta meg a problémát? Elege van, hogy sosem folyik le a víz rendesen?

Mi megoldjuk a problémáját! Elvégezzük Ön helyett a piszkos munkát. Duguláselhárítást szakszerűen a kívánt területen, a zökkenőmentes hétköznapok érdekében.

A duguláselhárítást profi gépek segítségével, szakszerűen végezzük, melyek 600-700 watt teljesítményűek és elsősorban házi és intézményi csőtisztításra lettek tervezve. Így csővezetékein keresztül szabadon tud áramlani a víz. Nem lesz több gondja azzal, hogy kifolyik a víz, és mindig elakad a csővezeték valamelyik részénél.

Vegye igénybe duguláselhárító szolgáltatásunkat, győződjön meg tapasztalt szakembereink hozzáértéséről személyesen is! Kedvező árakon dolgozunk és Budapest egész területén, illetve vidékre is ingyen kimegyünk! Böngésszen weboldalunkon további információkért! Folyamatos kedvezmények is várják az érdeklődőket!

 

Mosogató dugulás elhárítása házilag

nonstop-dugulas-elharitas.huA dugulás elhárításhoz remek praktikák vannak, ha úgy látja, hogy még nincs akkora probléma, hogy szakemberhez kelljen fordulnia. Ezek pénztárca kímélő megoldások, csak be kell szerezni néhány egyszerű eszközt, és már indulhat is a tisztítás!

A drágább lefolyótisztítók nagyon jók megelőzésre, ám a problémát inkább a háztartásban megtalálható anyagok felhasználásával lehet helyrehozni. Előfordul, hogy nincs is szükség a házi szerekre, elég, ha szétszereli a lefolyócsöveket és megnézni, van-e ott bármilyen szennyeződés felhalmozódás. Vesse bele magát a dugulás elhárításba!

A háztartásokban általában a mosogató eldugulása jelenti a legnagyobb problémát. Nézze meg a mosogató lefolyócsonkját! Ellenőrizze le, hogy átjárható-e a leeresztő cső! Ezután tekintse át a többi csövet és a szifon átjárhatóságát is. Miután a szifont kitisztította, a flexibilis gégecső lelógását is csökkentse, egyenesítse ki! Ha itt nincs olyan jelentős szennyeződés, akkor szerelje össze a szifont!

Ha úgy érzi, hogy szakértő segítsége nélkül nem boldogul a dugulás elhárítással, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi gyorsan, szakszerűen megoldjuk a problémát!

 

Dugulás elhárítása házi szerekkel

nonstop-dugulas-elharitas.hu2A dugulás elhárítása házi szerekkel gyors eredményt hozhat, ha Ön is hasonló problémával küzd, olvassa el rövid összefoglalónkat! Ám fontos, hogy ha komolyabb segítségre van szüksége, tanácsos szakembert hívni.

Első lépésként fontos, hogy mindenképpen alkalmazzunk kiegészítő védő ruházatot, például gumikesztyűt. Különösképpen ez akkor fontos, ha maró anyagot használunk. Várjunk a szer beöntése után pár órát, míg hat, majd pumpáljuk meg az eldugult lefolyóvezetéket. A legjobb hatás elérése érdekében a pumpa fejét teljesen lepje el a víz!

A különböző házi szerek kombinációjával is hatásos lehet a dugulás elhárítás. Lássuk, milyen lehetőségek léteznek:

  • Fél liter kólát beleöntünk a lefolyóba, és lefedjük a dugóval a lefolyót.
  • A trisó és a forró víz kombinációja a következő arányokban hatásos: 3 evőkanál és 1 bögre forró víz.
  • Megoldás lehet az ecet és a forró víz elegye (3dl+1bögre forró víz). A kombináció 3 evőkanál szódabikarbóna kiegészítésével is hatásos.

Ha úgy gondolja, nem szeretne egyedül megbirkózni a dugulás elhárítással, forduljon hozzánk bizalommal!

 

A dugulás elhárítás eszközei

nonstop-dugulas-elharitas.hu3A dugulás elhárításnak különböző eszközei vannak. Nézzük a leggyakrabban alkalmazott módszereket!

Az egyik legkedveltebb eljárás, amikor a mosogató dugulás elhárításánál a slagot a csőbe helyezzük és ráadjuk a nyomást. Amennyiben műszakilag megoldható, a sarokcsapból nyerhetjük a vizet vagy udvari slagon keresztül lehet behozni. Mielőtt ráadjuk a nyomást, a tömlő bevezetése után, le kell zárni a cső szájánál a lefolyónak és a slagnak a találkozását. A leszorítás arra jó, hogy a teljes nyomás erejével tudja kifejteni a víz a hatását.

A spirálos módszer elvégzéséhez két emberre van szükség. Legalább 8 mm átmérőjű spirált érdemes venni, a dobba szerelt spirál nem fog tekeredni és kunkorodni, ha a dugulást eléri, de ez ritkábban van jelen a boltokban.

A gépesített szívás vizes takarítógép segítségével valósulhat meg, melyet vízfelszívó üzemmódra kell állítani, valamint ügyelni kell rá, hogy a tartálya üres legyen!

Amennyiben segítségre van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen, ha minket választ, gyorsan és profi módon végezzük az Ön otthonában is a dugulás elhárítást!

 

WC dugulás elhárítása

nonstop-dugulas-elharitas.hu4A WC dugulás igen kellemetlen, és sajnos gyakori probléma a háztartásokban. Van néhány módszer, melyeket érdemes kipróbálni, de jó tudni, hogy házilag nem egyszerű a megoldás.

A legtöbb esetben a tisztítószerek már nem segítenek. Ha esetleg mégis ezzel a módszerrel szeretne próbálkozni, fontos, hogy több különböző típusú tisztítószert nem szabad használni egyszerre, mert még nagyobb dugulást okozhatnak. A választék széles, dönthet úgy, hogy lefolyótisztító granulátumot használ vagy inkább folyékony állagú lefolyó tisztítószert alkalmaz. Ha kisebb dugulásról van szó, akkor beválhat a szokásos házi praktika, kóla, sütőpor, ecet, szódabikarbóna, forró víz.

A WC dugulás elhárítás bevált eszköze a pumpa. Ha lefelé tolja a szennyeződéseket, többet árt, mint használ, ehelyett a WC csészét tele kell engedni, majd vákuumot kelteni a WC pumpával. Az a legjobb, ha a WC pumpának kis feje van és fából készült a nyele. Ha a dugulást tárgy okozza, és a tárgy elakadt valahol, a pumpa sem segít már. Ilyen esetben duguláselhárító szakember segítségét kell kérni.

Ha nem boldogul a WC dugulással házilag, forduljon hozzánk bizalommal dugulás elhárítással kapcsolatban, és bízza profi szakemberekre a feladatot!

 

A kád dugulás elhárítása

nonstop-dugulas-elharitas.hu5Sajnos a kád is eldugulhat, ezt leggyakrabban a sampon, tusfürdő, hajszál maradványok okozhatják. A házilag végzett dugulás elhárítás gyakran nem hoz eredményt, de amennyiben úgy, gondolja, hogy kipróbálja, a követező tanácsokat tudjuk adni:

A kád dugulás elhárításánál alap szabály, hogy a lefolyót tilos szétszedni, több okból is. Ha beépített kádról van szó, akkor a szifon és a tömítés elmozdulhat, ha hozzányúl a lefolyóhoz, ez beázást, szivárgást is okozhat. Pumpálja óvatosan, és ha nem javul a helyzet, akkor egy kevés lefolyó tisztítószert öntsön a lefolyóba. Hagyja állni egy éjszakán át. Reggel öntsön rá nagy lábas forró vizet, aztán erős vízsugárral érdemes próbálkozni, ezt a zuhanyfej lecsavarásával érheti el. A kád túlfolyóját fogja be szivaccsal vagy valamilyen anyaggal, hogy a túlnyomás még jobban hasson.

Ha már többször próbálkozott és még mindig fennáll a dugulás, kérje dugulás elhárító szakember segítségét! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és garantáltan kezeljük a dugulás kellemetlen problémáját!

 

A padlóösszefolyó dugulásának elhárítása

Az összefolyó dugulás elhárítása nem bonyolult folyamat, ha nem komoly dugulásról van szó. Nézzük, mit tehetünk a kellemetlenség ellen, házilag!

A padlóösszefolyó dugulás elhárításánál először takarítsa ki a padlóösszefolyót, a bűzelzáró részt és a becsatlakozások se maradjanak ki a tisztításból. Ha a padlóösszefolyójában megtalálható a műanyag bűzelzáró könyök vagy a tisztító dugó, akkor két módszer is hatásos lehet: a vízsugaras és a spirálos módszer.

A vízsugaras módszernél a tusoló csőnek természetesen el kell érnie a padlóösszefolyóig, és azzal kitisztítani. A spirálos módszernél a tisztító nyílásokon keresztül lehet bejuttatni a spirált az összefolyóba, és azzal végezni az eljárást. A dugulás általában 1-2 méternél van jelen, és lerakódott szennyeződések, például hajszálak, tisztítószerek okozhatják.

Ha profi dugulás elhárítás szükséges otthonában, mert nem boldogul a házi módszerekkel, keressen fel minket bizalommal! Készségesen állunk rendelkezésére!

 

A dugulás elhárítás eszközei

Dugolás elhárításSajnos minden háztartásban előfordulhat, hogy a mosogató vagy a WC eldugul. Először jelentkező problémák vagy kisebb dugulások esetén még orvosolható a probléma az egyszerű házi praktikákkal vagy eszközökkel. Amikor viszont a dugulás elhárításhoz már szakember kell, profi eszközökre van szükség.

A kialakult dugulás megszüntetésére többféle munkafolyamat és munkaeszköz áll a rendelkezésünkre. Vannak az egyszerű kézi erővel működő eszközök, mint a WC pumpa és a spirálos drótszerű szerszám, amellyel vékony (mosogató) csöveket lehet kitisztítani.

Vannak a dugulás elhárítására alkalmas elektromos hajtású gépek, amelyek igen hatékonyak makacs dugulások esetében és a ház teljes rendszerének kitisztítására alkalmasak. Használatához természetesen szakember szükségeltetik.

Egy szintén igen hatékony módszer a nagynyomású vízzel való tisztítás, amely könnyen eltávolítja a dugulást okozó szennyeződést.

Mivel a dugulás elhárítás az igazán problémás helyzetekben szakembert és profi eszközöket kíván, keressen minket bizalommal, hogy segíthessünk!

 

A duguláselhárítás története

duguláselhárításManapság már szakszerűen, gyorsan megoldható egy dugulás a megfelelő eszközökkel. Ellenben duguláselhárítás történetének egyik korszakában a csatornatisztítók kézi erővel és nehezített körülmények között dolgoztak. Bebújtak a csövekbe, és kézi erővel hárították el a dugulást.

Gondolta volna, hogy kezdetben bot, ásó, kapa, fagolyó és bőr tömlő segítségével hárították el a dugulást? A csatornatisztítás és duguláselhárítás történetében a 20. század első felében rohamos fejlődés vette kezdetét. A fejlődéshez az elektromos áram és a gépek tömeges megjelenése biztosította a lehetőséget. Az ipari fejlődés következtében jelentősen megkönnyítették a szakemberek dolgát a különböző eszközök: sodronyok, szekcionált csövek, sugárcsövek, tömlők, szivattyúk, motorok.

Napjainkban szerencsére már rengeteg korszerű módszer van a dugulás orvosolására. Budapest összes kerületében, fix áron dolgozunk a legjobb szakemberekkel! Ha szeretne korszerű duguláselhárítást, keressen fel minket megadott elérhetőségeinken!

 

A fürdőszobai kellemetlen szagok okai

duguláselhárításA duguláselhárítással a kellemetlen szagok is megszüntethetőek. De lássuk, mi áll ezek hátterében?

A fürdőszobai összefolyók teteje nyílt, rácsos szerkezetű, ezért a koszra és a szennyeződésekre igen érzékenyen reagálnak, ehhez nem is kell, hogy a csőrendszerben probléma legyen. A fürdőszobában keletkezett szennyeződések, sűrű, iszapszerű lerakódást okoznak, amelyek elzárják a víz útját és nem utolsó sorban kellemetlen szagot is okoznak. A duguláselhárítás fontos tényező a szagok kiküszöbölésében. Ha a dugulás a szifonban alakul ki, akkor a padló összefolyó rácsának eltávolításával könnyedén elháríthatjuk a problémát.

A fürdőszobai dugulásoknál megfigyelhető, hogy általában mindig kellemetlen szag keletkezik, amelyet több dolog is okozhat. A leggyakoribb ok, hogy a szifonra nem kötöttek rá fogyasztó vezetéket. A másik ok az lehet, hogy a szifonon nincsen rendszeresen átfolyó víz, ami kiszáradáshoz vezet, a bűzzár megszűnik és a csatornahálózat irányából a kellemetlen szag visszaáramolhat.

Bízza ránk a Duguláselhárítást, Budapest összes kerületében, fix áron dolgozunk!

 

Gyors segítség a dugulás elhárításhoz!

dugulás elhárításA mai világban már szinte mindent el lehet intézni gyorsan és egyszerűen. Számlát befizetni, feltölteni a telefont, bevásárolni online vagy megjavíttatni az eldugult lefolyót. Dugulás elhárításra specializálódott gyorsszolgálatunkat Ön is bármikor hívhatja, ha rajtaütött otthonán a dugulás. Egy ilyen esemény akár egyik pillanatról a másikra is be tud következni, viszont ellehetetleníti a megszokott feladatok elvégzését. Ilyenkor egy egyszerű kézmosás is kivitelezhetetlenné válik.

Ilyen jellegű vészhelyzetben sosem árt, ha van kihez fordulni. Hívjon olyan szerelőt eldugult lefolyójához, aki nem csupán megfizethető áron dolgozik, de ráadásul pontos, precíz, rutinos, átlátható költségekkel dolgozik és még rendet is hagy maga után. Ha minket választ pontosan ilyen szakember fogja kézbe venni a dugulást és igen, az elvégzett munka után még rendet is tesz maga után!

Keressen minket bizalommal nappal vagy akár éjjel dugulás elhárításért, Budapest több kerületében is vállalunk kiszállást!

 

Duguláselhárítás fix áron? Lehetséges!

Duguláselhárítás fix áron? Lehetséges!Kevés annál nagyobb kellemetlenség érheti az embert a lakásába hazaérve egy hosszú munkanap után, mint hogy nem megy le a víz, rossz esetben még el is árasztja a konyhát, fürdőszobát. Ilyenkor már nem érdemes az otthoni megoldásokkal próbálkozni, sokkal gyorsabb és szakszerűbb segítséget jelent a profi duguláselhárítás!

Sokan aggódnak, hogy mennyibe kerülhet a duguláselhárítás Budapesten, pedig lehetőség van arra, hogy fix áron vegye igénybe a szolgáltatást! Amennyiben hozzánk fordul, akkor nem kell tartani a rejtett költségektől, nyíltan és átlátható módon kezeljük a pénzügyeket! Ne feledje, bármelyik kerületbe hívhat minket a főváros területén, nem számít, hogy a duguláselhárítás III. kerületben történne, vagy éppen a X.-ben, ránk számíthat! A célunk az, hogy mindenkinek módja legyen professzionális szolgáltatásokat igénybe venni!

Ha Ön is szereti a kiszámíthatóságot, akkor ne feledkezzen el rólunk, hiszen a duguláselhárítás fix áron is történhet! Hívjon minket bizalommal!

 

Dugulás a konyhában? Azonnal megoldjuk!

Dugulás a konyhában? Azonnal megoldjuk!Melyik az a hely a lakásban, ahol a leggyakrabban számíthatunk dugulásra? A konyhai mosogató és lefolyó az, ami leginkább ki van téve terhelésnek. Gondoljon csak bele: a koszos tányérokról, edényekről mennyi ételmaradék kerül a lefolyóba, kávézacc, de ezen kívül még a velük járó zsírok, olajok, sőt a mértéktelen mosogatószer is kikezdi a lefolyó tűrőképességét és lefolyó dugulás alakul ki. A mosogatóba helyezett szűrő csak átmeneti, esztétikai megoldás, hosszú távon nem tudja felvenni a harcot a szennyeződésekkel szemben.

Előbb-utóbb bekövetkezik az elkerülhetetlen, és ha nem vigyázunk, nem figyelünk oda, hogy miből mennyit engedünk le a mosogatóvízzel a lefolyóba, akkor szembekerülünk a dugulással. A duguláselhárítás ezután következhet. A házi praktikák, szifonszerelés és egyebek után is változatlan a helyzet?

Hívjon megbízható szakembert! Duguláselhárítást vállalunk fix áron Budapest területén, így például Zuglóban, Kőbányán, de a 3. vagy a 10. kerületben is! Ránk mindenhol, mindig számíthat!

 

Dugulásra van megoldás!

Dugulásra van megoldás!Gyakran jelent problémát a dugulás otthonában, és megbízható szakembert keres? Nem szeretne plusz költségeket fizetni, amik nem is voltak feltüntetve az árban?

Budapest 3. és 10. kerületében a hó sem állíthat meg minket, ráadásul nálunk a duguláselhárítás fix áron nem ámítás!

Egy kellemetlen dugulással nem éri meg napokat várni, hiszen amellett, hogy az adott berendezés nem használható, a felszabaduló szagok a lakás levegőjébe jutva igen kellemetlenek, rossz hatással vannak a lakók közérzetére, akár még a függönyök, falak is beszívhatják ezeket a szagokat. Non stop duguláselhárítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére a nap 24 órájában, így a probléma a lehető leghamarabb oldódik meg, anélkül, hogy Önnek különféle kellemetlenségeket kellene elviselnie otthonában!

Mi garantáltan megszüntetjük a dugulást, mindezt plusz költségek felszámolása nélkül! Keressen minket bizalommal bármikor – duguláselhárítás fix áron a 3. és 10. kerületben gyors és hatékony megoldásokkal!