Duguláselhárítás Non-Stop! 0-24h Hétvégén, ünnepnapon is! +36 30 709 59 61

kapcsolat@nonstop-dugulas-elharitas.hu

Duguláselhárítás a 18 kerületben, akár az ünnepek alatt is!

Duguláselhárítás a 18 kerületben, akár az ünnepek alatt is! Mivel a duguláselhárítás terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, tisztában vagyunk azzal, hogy egy vécé, vagy lefolyó eldugulása mindig a legrosszabbkor következik be, például, amikor az ügyfelek vendéget várnak, vagy éppen a karácsonyi vacsorával foglalatoskodnak. Meg tudjuk érteni, hogy ilyen helyzetben azonnal kitör a pánik, pedig erre semmi szükség, van megoldás!

Ezek a váratlan helyzetek csakis akkor védhetőek ki, ha alkalmazkodik hozzájuk, és felkészül a legrosszabbra, vagyis feljegyzi duguláselhárítási csapatunk telefonszámát, és ha bármilyen bajt tapasztal, azonnal tárcsáz minket! Duguláselhárítási szolgáltatásunk a főváros bármelyik pontján elérhető, így a 18. kerületben is, hiszen a távolság minket semmilyen szinten nem befolyásol!

Duguláselhárítási szolgáltatásunkra számíthat az ünnepek alatt is! Ha problémát észlel, azonnal hívjon minket, mert ha megpróbálja valahogy orvosolni a hibát, azzal esetenként többet árthat, mint amennyit használ!