Duguláselhárítás Non-Stop! 0-24h Hétvégén, ünnepnapon is! +36 30 709 59 61

kapcsolat@nonstop-dugulas-elharitas.hu

Duguláselhárítás? Állunk rendelkezésére!

Duguláselhárítás? Állunk rendelkezésére!Elérkezett a tavaszi nagytakarítások ideje, mindenki „tisztaság-lázban” ég. Fontos, hogy otthoni tisztítóeszközeink, fürdőszobánk, konyhánk rendelkezésre álljon ilyenkor.

Az ilyen, egyik legbosszantóbb akadály, a lefolyó dugulás vagy wc dugulás, mert ezek általában az egész háztartásra kiterjednek. A felelőse ezeknek a problémáknak általában a rosszul kiépített csatornarendszer, vagy elzsírosodott a csőrendszer, vízkőlerakódással lehet tele. Az élet mindig érdekes szituációkat produkál, így a dugulás sokszor hétvégén jelentkezik, vagy estefelé, amikor már a szakemberek többsége nem ér rá. Mit tehetünk?

Nekünk nem probléma, ha hétvégén jelentkezik a dugulás, vagy vasárnap. Budai kerületekben előfordulhat, hogy a dugulás a nem megfelelő dőlésszögű csatorna miatt keletkezik, többek között a 3. kerületben, aminek lakóterülete egyre jobban terjeszkedik ki, így a megfelelő csatornarendszer kiépítése ott folyamatban van.

Nekünk ez sem probléma! Az év minden napján, minden órájában állunk rendelkezésére, duguláselhárítás gyors szolgálatunk célja, hogy a hibát megszüntesse otthonában!