Duguláselhárítás árak? Nem kell félnie, nem vagyunk megfizethetetlenek!

A dugulás meglepte a fürdőszobát vagy ellehetetlenítette a konyha használatát, esetleg a wc-ben okozott kínos problémát? Azonnal cselekedni kell, mert magától nem fog megszűnni a dugulás, csakis profi duguláselhárítás tudja megszüntetni a dugulást okozó lerakódásokat, eltömődést.

Sokan halogatják azt a bizonyos telefonhívást és mindent megpróbálnak saját trükköket bevetve, mielőtt duguláselhárításra szakosodott csapatot hívnak. Ennek az egyik oka a duguláselhárítás ára. A duguláselhárítás árak bizony sokszor meglepően magasak. Ennek az egyik oka, hogy sok vállalkozásnál bevett gyakorlat a plusz költségek felszámítása. A duguláselhárítás árak nem csupán magát a szolgáltatás díját foglalják magukban, hanem például a kiszállási díjat is vagy a hétvégi, ünnepnapi, esti felárakat.

duguláselhárítás

Egy megbízható munkát végző cégnek a duguláselhárítás árakkal nem kell trükköznie, mert rendszeresen hívják őket és visszatérő ügyfelek mellett újak is igénybe veszik a duguláselhárítással kapcsolatos szolgáltatásokat. A mi csapatunk duguláselhárításban használatos modern berendezésekkel dolgozik. Minden megbízást korrekt áron végzünk és a legjobb tudásunk szerint végzünk el annak érdekében, hogy ismét működőképes vizesblokkokat tudjanak használni az ügyfelek. Az ügyfeleink között magánemberek, intézmények, vállalkozások egyaránt megtalálhatóak. A duguláselhárítás árak magukért beszélnek, de nem csupán ebben merül ki a cégünk előnye. Az aktuális helyzethez alkalmazkodva gyorsan és hatékonyan oldjuk fel a legmakacsabb dugulást is. Mindenhová felkészülten és pontosan érkezünk, így Önhöz is.

Nem kell irreális duguláselhárítás árakra igent mondania, döntsön a korrekt díjak mellett! Válassza a megbízható duguláselhárítást és hívjon minket bármikor, ha a víz nem folyik le, visszajön vagy a szaniter nem úgy teljesít, ahogyan előtte! Szívesen nyújtunk további tájékoztatást a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, ha felveszi velünk a kapcsolatot. A honlapunkon megtalálható elérhetőségek egyikén keressen minket!

Mosdó, padlóösszefolyó, zuhanyzó kád dugulása – 12000-15000 Ft között.– FIX ÁR!
Mosogató dugulásának elhárítása – 12000-15000 Ft között. FIX ÁR!
Wc, bidé dugulása – 13000 Ft-16000 Ft
Főlefolyó dugulása – 13000 Ft-tól
Pisouár dugulása – 13000 Ft -16000 Ft
Aknák tisztítása – 15000 Ft-tól

20 órától reggel hétig +3000 Ft éjszakai pótlékot számolunk fel!

CSŐTÖRÉS elhárítás (javítás, csere, szerelés) egyedi árkalkulációval.

Vidéki és éjszakai munkák megbeszélés szerint, hívjon bizalommal.