Csőtörés elhárítást végzünk, amikor nincs idő várni a megoldásra! Hotelek, szállodák, apartmanok vizesblokkjait is kimentjük a vészhelyzetből!

A szálláskiadással foglalkozó vállalkozásokat is ugyanúgy sújthatja egy vízvezetékkel kapcsolatos probléma, mint a magán ingatlanokat vagy éppen a különböző intézményeket. A csőtörés vagy csőrepedés bármikor meglepheti a fürdőszobát, a vizesblokkokat. Nincs is annál kínosabb szituáció, amikor egy szállást le kell zárni amiatt, mert a víz elöntötte a fürdőt és ellehetetlenítette a szállás használatát a vendégek számára. A csőtörés elhárításhoz olyan csapatot keressen, ami nem csupán érti a dolgát, de tisztában van azzal, hogy az idő is sokat számít!

csőtörés elhárításban nagy gyakorlattal rendelkezünk, ennek köszönhetően meg tudjuk oldani a legsúlyosabb problémákat is, akár azonnal. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy hotel, szálloda működésére jelentős hatással van az, ha egy vagy több fürdőt, konyhai részt nem lehet használni és le kell zárni a vendégek elől. Ugyanez a helyzet a szállás éttermével vagy akár a wellness részlegével. A vízvezetékrendszer hibájára hirtelen derülhet fény egy csőtörés, csőrepedés képében. A víz elöntheti a padlót, foltot hagyhat a falakon, plafonokon és eláztathat teljes emeleteket is. Ez komoly anyagi kárt jelent, ha nem történik meg haladéktalanul a csőtörés elhárítás, akkor pedig további költségekkel kell számolnia a tulajdonosnak.

Amennyiben meglepte egy csőtörés, Önnek azonnali segítségre van szüksége, méghozzá szakmailag kiemelkedő vízvezeték szerelőtől. Gyors, hatékony és profi közbelépéssel felmérjük a helyzetet és megjavítjuk a problémás csöveket. Forduljon bizalommal a mi vállalkozásunkhoz és vegye igénybe a szolgáltatásainkat a csőtörés elhárítással, csőrepedésekkel, egyéb, vízvezetékkel kapcsolatos problémákhoz! A tevékenységünkről, csőtörés elhárítás árainkról vagy a korábbi referenciáinkról is tudunk részletes felvilágosítást nyújtani minden érdeklődőnek a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!