A pisouár duguláselhárításban is kérje a csapatunk segítségét! Ez a szaniter sem fog ki rajtunk, ha dugulásról van szó!

A mellékhelyiségben a wc mellett további szaniterek is megtalálhatóak és használatban vannak. A mellékhelyiség típusától és felszereltségétől függően megtalálható bidé vagy pisouár is a helyszínen. Ahogyan a többi szaniter működését is hátráltatja egy hiba, úgy a pisouár is el tud dugulni. Kipróbálja a kétes sikerrel kecsegtető házi trükköket vagy inkább azonnal egy profi vízvezetékszerelő csapathoz fordul?

Keressen minket bizalommal, ha nem szeretne a szükségesnél több időt tölteni azzal, hogy az eldugult szanitert próbálja megjavítani! A pisouár duguláselhárítás a mi dolgunk és mi nagyon jók vagyunk benne! A kollégáink felkészültek, rendelkeznek minden fontos eszközzel és tetemes tapasztalattal is ahhoz, hogy a pisouár duguláselhárítás sikeres legyen.

Ön is segítheti a munkánkat azzal, ha el tudja mondani, hogy mitől dugult el a szaniter. Egy ilyen szaniter  dugulása ráadásul azért is veszélyes, mert eleve kevés hely van a felgyűlő víz számára, így könnyen a mosdó padlóján köthet ki a víz. A szaniter szűrője az az alkatrész, amin fennakadhatnak az oda nem illő dolgok és dugulást idézhetnek elő. A szűrőn mégis átjutott dolgok a lefolyóban akadnak fenn és a víz útját állják.

pisouár duguláselhárításhoz szükség lehet a szaniter leszerelésére, hogy hozzáférjünk a lefolyócsőhöz és alaposan ki tudjuk tisztítani azt. A dugulást nem csupán a szaniterbe kerülő tárgyak okozhatják, mert a kialakuló vízkő is könnyen ugyanilyen helyzetet tud előidézni. Az elégtelen tisztítás, a nem megfelelő karbantartás, a túl kevés víz vagy éppen a túl sok vegyszer is okozhat vízkőképződést, illetve dugulást.

A pisouár duguláselhárítás hatékony és gyors, ha hozzáértő szakembert hív a feladathoz. Ez a szaniter jellemzően közösségi mosdókban található meg, tehát gyakrabban szorulhat javításra, mint a magán ingatlanokban található szaniterek. Segítünk a pisouár duguláselhárításban és a mosdók akadálytalan működtetésében.