A fürdőszoba nem tartozik azok közé közé a helyiségek közé, amiknek a használatát meg lehet spórolni. Minden nap többször is megfordulunk a fürdőszobában és a folyó vizet, a szanitereket tisztálkodásra, higiéniai célokra használjuk. Különösen nyáron nagyobb az igény arra, hogy felfrissítsük magunkat, lehűtsük a nagy melegben. Ilyenkor talán még rosszabb, ha egy dugulás akadályoz minket a fürdőszoba használatában.

A komoly dugulás miatt a mosdó, a kád vagy a zuhanyzó nem működik rendesen, a kézmosás, a zuhanyzás és a mosakodás addig egyszerű tevékenysége hirtelen már akadályokba ütközik. Kellemetlen még belegondolni is, hogy munka után hazaérve az egész napos rohangálásban kitikkadva nem állhat be egy hűs zuhany alá. A frissítő arcmosás, a rutin kézmosás is stresszes, hiszen nem folyik le rendesen a víz. Vessen véget minél hamarabb az áldatlan állapotoknak és hívjon minket duguláselhárításhoz fix áron!

A duguláselhárítást fix áron végezzük minden olyan esetben, ahol az eldugult mosdókagylót, zuhanyt, kádat vagy a mosogatót kell megszabadítani a felgyűlt és megakadt anyagoktól. Ilyesmiből pedig sokféle akad a fürdőszobában és a konyhában is. A mosószerek és kozmetikumok, a haj, a szennyeződések és a papírfélék is dugulást okozhatnak. A duguláselhárítás fix áron szabadítja meg ezektől a szanitereket, illetve a lefolyót.

Mit jelent a duguláselhárítás fix áron? Aki keresett már szakembert hasonló területen, az tudja, hogy az árak változhatnak aszerint, hogy a szakember mit mond. A költségek többnyire nem csupán a szerelésre vonatkoznak, hanem kiszállási díjjal és egyéb plusz tételekkel is megnövelik őket. A szakmában tevékenykedő vállalkozások többsége egyértelműen a profitra játszik. Ezért a duguláselhárítás fix áron ritkaságnak számít. Mi mégis ezt hirdetjük és ki is tartunk az áraink mellett.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha minőségi szoláltatásra van szüksége és nyáron is hívjon minket a duguláselhárításhoz fix áron! A megadott elérhetőségeinken lépjen kapcsolatba velünk!