csőtörés elhárítás a komolyabb károk elhárítását lehetővé teszi! A csőtörésnek több típusa is létezik, mindet tudjuk kezelni!

Van az a csőtörés, ami azonnal megmutatja magát és jelentős mennyiségű vízzel is elárasztja a padlót, foltot hagy falon vagy éppen a plafonon. Az elöntött fürdőszoba vagy konyha azonnali vízvezeték szerelésért kiált. Amikor a csőtörésnek egyértelmű jeleit észleljük, akkor a törés pontos helyének beazonosítására már nem kell olyan sok időt szánni. Ha nem egyértelmű a sérült vízvezeték helye, akkor műszeres bemérést kell alkalmazni. Sajnos a sérülés helyétől függően előfordulhat, hogy a csőtörés elhárításhoz falat is kell bontani. Ilyenkor utómunkálatokra is szükség lesz a helyreállításhoz.

A csőtörés javítás mindenképpen a szakember dolga, de mielőtt megérkezik, az ügyfél is tehet ezt azt annak érdekében, hogy a vízkárokat visszafogja. Zárja el a főcsapot, kapcsolja le a bojlereket és  ha eléri a csövet, be is tömheti rajta a rést. Amikor a szakember megérkezett a megfelelő felszereléssel, az első dolga felmérni a terepet a csőtörés elhárításhoz. Beméri a sérülés helyét, felméri a károkat és ezek alapján tudja megmondani a csőtörés elhárításhoz szükséges teendőket és azt is, hogy mindez mennyibe fog kerülni az ügyfélnek. Inkább fizesse ki egy megbízható csőtörés elhárítás díját, mint a vízkárok javítását! A beázás, víztócsa a burkolaton és a falakban, padlóban is egyre növekvő károkat okoz. A parketta felpúposodik, az ingatlanban csatorna szag terjeng, a párásodás, ehhez kapcsolódóan pedig a penész kialakulása is a negatív következmények közé tartozik.

csőtörés elhárításhoz használt eszközök, műszerek, az új alkatrészek és az utómunkálatok a végső összegre mind kihatnak. Forduljon olyan vízvezeték szerelőhöz, aki azt a munkát végzi el, ami indokolt és nem dolgozik rejtett költségekkel! Ha csőtörésre gyanakszik, hívjon azonnal, a csapatunk a rendelkezésére áll! Időpontot egyeztetni, előzetes árajánlatot kérni a weboldalunkon közzétett elérhetőségek egyikén tud!