Kellemetlen, de igaz – dugulás bárhol előfordulhat, ahol van lefolyó. A mosogató az egyik olyan hely, ahol a leggyakrabban merül fel a probléma, és ez nem véletlen. Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy mi is az, ami addig vezet, hogy duguláselhárításra lesz szükség!

A mosogató esetében a dugulást legtöbbször a felgyülemlett ételmaradék okozza. Sokan nem fordítanak rá kellő figyelmet, hogy az apróbb, tányérokon vagy fazék alján maradt darabokat kidobják a szemetesbe, inkább nekifognak a mosogatásnak. Sajnos ezek a darabok aztán a lefolyóba kerülnek, ami egyenes út ahhoz, hogy duguláselhárítást kelljen végezni. Mivel itt mindenképp kerül zsiradék a rendszerbe, ami gondot okozhat, akkor is előfordulhat dugulás, ha figyelünk rá, hogy maradék ne kerüljön a lefolyóba – de enélkül szinte biztos, hogy hamarosan hívnia kell majd minket.

Azonban nem kell aggódnia, a duguláselhárítás Budapesten minden kerületben lehetséges! Igen, jól olvasta, lakhat az I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerületek bármelyikében, hozzánk fordulhat – és ne feledje, a duguláselhárítást fix áron végezzük!