Duguláselhárítás 2. kerület

A fürdő és a dugulás

A fürdő és a dugulásA dugulások közül az egyik legkellemetlenebb a fürdőszobában kialakult dugulás. Nem elég, hogy nem folyik le a víz, de az akadozás gyakran orrfacsaró bűzzel is párosulhat. Azt már tudjuk, hogy a csövekben, lefolyókban kialakuló akadályok kialakulásának egyik fő oka az oda nem illő tárgyak, vegyszerek wc-be, mosdóba dobálása, de milyen okok húzódhatnak még a fürdőszobai dugulás mögött?

A fürdőszobai összefolyók csak egy ráccsal vannak lefedve, így könnyen bejut rajtuk a kosz, a por, a hajszálak. Megesik, hogy egy festés, felújítás alkalmával a szokásosnál több szennyeződés jut a csatornába, így már meg is van a baj forrása. Ráadásul az ilyen dugulás sűrű, iszapszerű masszává képes összeállni, amit nehéz maradéktalanul eltüntetni, nem beszélve a szépen lassan kialakuló bűzről.

A padlóösszefolyót ezért érdemes rendszeresen tisztíttatni, hogy megakadályozzuk a nagyobb dugulásokat. A duguláselhárításhoz csak kevés esetben elég a kézi eszköz, gépi duguláselhárításra van szükség.

Hívjon minket bizalommal, több kerületbe is kiszállunk Budapesten: 2. kerület, valamint 1., 3., 4. kerületekbe is!