Duguláselhárítás 3. kerület

Duguláselhárítás 3. kerületben: az időjárás is okozhat kellemetlenségeket!

3. kerületben duguláselhárítás

Sokan tudják, hogy a fürdőszobai vagy konyhai dugulásokkal kapcsolatban elővigyázatosnak kell lenni, azonban vannak olyan tényezők, amik az odafigyelés ellenére komoly gondokat okozhatnak a háztartásokban van a munkahelyeken. Ilyen például az időjárás: szakemberek megfigyelték már, hogy hevesebb esőzések idején vagy a tavaszi hóolvadáskor gyakrabban fordulnak elő dugulások a különböző ingatlanokban. Most, hogy itt az ősz, és egyre többször kell nagyobb esőzésekre számítani, akár több napon keresztül is, ismét megnő a kockázat a dugulásokkal kapcsolatban. Ha Ön a fővárosban, Óbudán él, és már az elmúlt napok csapadékos időjárása után problémát észlel otthonában a lefolyóval kapcsolatban, keressen bennünket a 3. kerületben duguláselhárításért!

Budapest több kerületében, így Óbudán is több olyan utca van, ahol a régi vagy szabálytalanul bekötött csatornarendszerek nem képesek megbirkózni a nagy mennyiségű csapadékkal, így következnek be a dugulások. Sokan, egy ilyen esetben azonnal az ingatlanon belül kezdik el keresni a probléma forrását, pedig nagy az esély arra, hogy a kinti csatornarendszer okozza a bajt a házban. Éppen ezért szükséges minket hívni a 3. kerületben duguláselhárításhoz, hiszen pontosan meg tudjuk mondani, mi a probléma kiváltója.

Bizonyos esetekben ajánlani szoktuk a visszacsapó szelepek beépítését is a 3. kerületben duguláselhárítás során. Ezek az alkatrészek hosszú távon megakadályozzák, hogy az esőzés okozta dugulás ismét jelentkezzen. Ha zárt szennyvíztározója van, abban az esetben nagyon fontos, hogy ellenőrizze a rendszer telítettségét, ugyanis heves esőzéskor túlcsordulhat vagy visszafolyhat a lakásba a szennyvíz. Bármilyen rendellenességről is legyen szó, állunk rendelkezésére akkor is, ha a 3. kerületben duguláselhárításra van szüksége.

Ha bajt észlel munkahelyén vagy otthonában, ne kössön kompromisszumot a kialakult helyzettel, hívjon minket bizalommal a 3. kerületben duguláselhárításhoz! A fővárosban elérhető szolgáltatásunk gyors és megbízható, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk!Duguláselhárítás? Állunk rendelkezésére!

Duguláselhárítás? Állunk rendelkezésére!Elérkezett a tavaszi nagytakarítások ideje, mindenki „tisztaság-lázban” ég. Fontos, hogy otthoni tisztítóeszközeink, fürdőszobánk, konyhánk rendelkezésre álljon ilyenkor.

Az ilyen, egyik legbosszantóbb akadály, a lefolyó dugulás vagy wc dugulás, mert ezek általában az egész háztartásra kiterjednek. A felelőse ezeknek a problémáknak általában a rosszul kiépített csatornarendszer, vagy elzsírosodott a csőrendszer, vízkőlerakódással lehet tele. Az élet mindig érdekes szituációkat produkál, így a dugulás sokszor hétvégén jelentkezik, vagy estefelé, amikor már a szakemberek többsége nem ér rá. Mit tehetünk?

Nekünk nem probléma, ha hétvégén jelentkezik a dugulás, vagy vasárnap. Budai kerületekben előfordulhat, hogy a dugulás a nem megfelelő dőlésszögű csatorna miatt keletkezik, többek között a 3. kerületben, aminek lakóterülete egyre jobban terjeszkedik ki, így a megfelelő csatornarendszer kiépítése ott folyamatban van.

Nekünk ez sem probléma! Az év minden napján, minden órájában állunk rendelkezésére, duguláselhárítás gyors szolgálatunk célja, hogy a hibát megszüntesse otthonában!