Sajnos még a legnagyobb gondosság ellenére is kerülhetnek olyan anyagok a zuhanytálca lefolyójába, amik idővel dugulást okoznak. Nem tudjuk ugyanis elkerülni a hajszálak, a tisztálkodó szerek bekerülését. Vagy gondoljunk egy kirándulós, kerti munkás napra, esetleg kutyánk fürdetésére, melyeknek elkerülhetetlen velejárója a lefolyóba kerülő por, sár, állatszőr!

Ha már megtörtént a baj, és eldugult a zuhanytálca, akkor amit tehetünk, hogy megtisztítjuk a szűrőt, továbbá lehet próbálkozni nagy nyomású forró vízzel, ecettel, szódabikarbónával, vagy bolti lefolyó tisztító szerekkel. Vigyázzunk azonban a durva fizikai beavatkozásokkal, mert a lefolyócső könnyen megsérül, és a duguláselhárító szakember mellett mindjárt hívhatunk vízszerelőt is.

Cégünk 0-24 óráig vállal duguláselhárítást, elsősorban Budapesten, a III. és a X. kerületben. Hogy miért válasszon minket? Mert fix árakkal dolgozunk, és a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk az év minden napján, akár ünnepnapokon is! Forduljon hozzánk bizalommal!