A dugulás mindennapos háztartási balesetnek számít, ám gyakorisága ellenére annál kellemetlenebb következményekkel járhat, minél meggondolatlanabbul próbáljuk elhárítani azt.
A dugulás azt eredményezi, hogy felborul a jól megszokott mindennapi életünk, mindent elönthet a víz, a vízhasználatban beálló kényszerszünetről és az ezekkel járó bosszúságokról nem is beszélve. Meggondolatlan tettekkel, illetve tájékozatlansággal ráadásul még tetézhetjük is a bajt. Mit ne tegyünk, amíg kiér a duguláselhárító szakember, nehogy még nagyobb bajt okozzunk?

  • A kisebb méretű dugulásokat mi magunk is elháríthatjuk, bár jó, ha tudjuk, hogy a különböző duguláselhárító vegyszerek nem minden típusú lefolyórendszer tisztítására alkalmasak.
  • WC dugulása esetén, ha valamilyen nagyobb, szilárdabb dolog okozza a dugulást, ne erőltessük a WC pumpát, mert az csak rosszabb lesz.
  • Főként régebbi épületek esetében figyeljünk arra, hogy ha minden házi praktika csődöt mond és valószínűleg elkerülhetetlen a bontás, ne kezdjünk bele mi magunk, mert a régi vezetékek és csövek könnyen felmondhatják a szolgálatot, eláztathatnak minket és a szomszédot is.

Hívjon szakembereket, és bízza a duguláselhárítást szakavatott mesterekre! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!