Egy olyan kellemetlen dolog, mint amilyen a dugulás, nem olyasmi, amivel hosszú ideig szeretnénk együttélni. Sokaknak minden pénzt megér a dugulás gyors és sikeres elhárítása. Valóban nem várhat egy olyan szituáció megoldása, ahol a WC-ben áll a víz, a mosogató bugyborékolva áll ellen a kidugítási kísérleteknek, a lefolyóból orrfacsaró csatornaszag árad. A szolgáltatók sok esetben gátlástalanul kihasználják azt, hogy az ügyfelek rájuk vannak utalva, és olyan irreálisan magas duguláselhárítás árakat szabnak meg vagy olyan rejtett költségekkel egészítik ki a díjszabásukat, hogy az már arcpirító.

A duguláselhárítás színvonala nagyon fontos, ha valaki szolgáltatót keres, de nem biztos, hogy azzal jár a legjobban, amelyik a legdrágábban végzi el a munkát. Miért fizetne ugyanazért a minőségért jóval magasabb duguláselhárítás árat, ha még spórolhat is azon?

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, és vegye igénybe a szolgáltatásainkat, ha váratlanul meglepi a dugulás a fürdőt vagy bármelyik vizesblokkot! Ne kössön kompromisszumot, és bízza inkább tapasztalt szakemberekből álló csapatra a megoldást, miközben a duguláselhárítás árak miatt sem kell aggódnia!

Ahogyan jobban megismeri az általunk felállított duguláselhárítás árakat, úgy válik egyértelművé, hogy nálunk nem azon van a hangsúly, hogy minél nagyobb profitot szerezzünk az ügyfelek pénztárcájából. Ezt jelzi az is, hogy a duguláselhárítás árainkat nem emeli magasabbra az áfa vagy a kiszállási díj. Nálunk ez a két tétel nem létezik, ellenben más cégeknél, ahol gondolkodás nélkül felszámolják őket. Bizonyos szolgáltatásaink fix áron elérhetőek, mások pedig az adott probléma jellegétől függően vannak beárazva. A megfizethető duguláselhárítás árak nagy teherbírással, rugalmas ráéréssel és gyors reagálással egészülnek ki a részünkről. Ez azt jelenti, hogy a nap 24 órájában készen állunk segíteni ügyfeleinknek.

Forduljon hozzánk haladéktalanul, ha dugulás lépett fel valamelyik vizesblokkban, és igényeljen duguláselhárítást korrekt áron, rejtett költségek nélkül!