A dugulások megelőzését és bizonyos esetekben a kezelését, a dugulás elhárítását házi praktikákkal nagyszerűen meg tudjuk oldani. Ám a házi alkalmazású szerek, a természetes összetételűeket leszámítva, is igen erős vegyszerek, ezért óvatosan és körültekintően alkalmazza ezeket! Sajnos napjainkban a legtöbb vegyszer nem környezetbarát és nem árt tisztában lenni azzal is, hogy az ilyen szerek alkalmazása nem kifizetődő hosszútávon, illetve szerencsére kiváltható más alternatívákkal.

Tanácsos először enyhébb módszereket, természetes praktikákat alkalmazni a duguláselhárításhoz. Ön is jobban jár, hiszen ezek a szerek olcsóbbak, és mindenhol elérhetőek könnyedén, és még a környezetet sem szennyezik. A trisóval történő tisztítás rendkívül népszerűvé vált, nem is csoda, hiszen kitűnő vízkőoldó is, így nemcsak a duguláson segít. Gondolta volna, hogy a dugulás oka sok esetben a vízkőlerakódásokra vezethető vissza? A vízkő ugyanis beszűkíti a lefolyót és teljesen elzárja a nyílást, a víz útját.

Ha dugulást szeretne megszüntetni, akkor fél flakon trisót öntsön a lefolyóba, hagyja egész éjszaka hatni, majd reggel forró vízzel öblítse ki a szennyeződést. Ne feledje, a megelőzés ugyanannyira fontos, mint a dugulás elhárítás, hiszen ha elkerülhető a probléma, érdemes energiát és időt fordítani rá.

Vegye igénybe dugulás elhárítás szolgáltatásainkat, ha már megtörtént a baj, nagyszerű szakemberek állnak rendelkezésére!