A fürdőszobai lefolyó dugulása megelőzhető néhány alapszabály betartásával. Azonban ha mégis megtörtént a baj, és a szokásos lefolyótisztítás hatástalan, a legjobb, ha duguláselhárító szakembert hív, mert sajnos könnyen okozható az eredetinél nagyobb baj. Nézzünk néhány tippet a megelőzésre!

Ha nem is észleljük a dugulás jeleit, néhány hetente érdemes forró vizes lefolyótisztítást végezni. Ez feloldja a lerakódott zsírokat, melyek így könnyen távozhatnak. Hogyha tisztítószerrel kívánjuk megelőzni a dugulást, akkor válasszunk a jobb minőségűek közül, mert ezek sokkal nagyobb hatékonysággal bírnak. Néha cseréljük ki a padlóösszefolyót!

Hogyha házi állatot fürdetünk, előtte érdemes átkefélni a bundáját, mert az emberi hajhoz hasonlóan könnyen lerakódik a lefolyóban, és eltömíti azt. A WC-k esetében az idegen tárgyak okozta dugulás a leggyakoribb, ezért semmiképpen ne dobjunk bele pelenkát, egészségügyi betétet, vattát!

Ha mégis dugulással találta magát szemben, hívjon minket bátran 0-24 óráigDuguláselhárítás fix árakonBudapest III. és X. kerületében is, rövid idő alatt!